Asociatia pentru Dezvoltare Creativa invită tinerii din orașul Cahul să participe la Quiz „Descoperă Moldova-Nisporeni” și Șezătoarea de idei „PARTICIP”, care vor avea loc pe data de 5 aprilie, la Liceul Teoretic „Petru Rumeanțev”, Str. 31 August, nr.7.

Evenimentele se desfășoară în cadrul campaniei sociale „eu aleg Moldova” implementată de către Asociația pentru Dezvoltare Creativă cu scopul de a promova coeziunea socială și înțelegerea reciprocă în rândul tinerilor din Moldova prin implicarea lor civică activă.

14:00 – Quiz „Descoperă Moldova – Nisporeni” în cadrul căruia tinerii își vor testa cunoștințele generale despre Moldova, dar și pentru a învăța lucruri noi despre țara în care locuiesc. Quizul se va desfășura în 5 runde a câte 12 întrebări și va include atât teme despre istorie, geografie, cultură și personalități din Republica Moldova, cât și o rundă despre orașul și raionul Nisporeni. Tinerii sunt invitați sa își creeze echipă din 5-6 membri și să se înscrie  în concurs!

16:15 – Șezătoare de idei „PARTICIP” este un spațiu de promovare a proiectelor de succes și a bunelor practici drept inspirație pentru replicarea acestora în diferite regiuni ale țării, dezvoltare de viitoare parteneriate.