Asociatia pentru Dezvoltare Creativa invită tinerii din orașul Fălești să participe la Quiz „Descoperă Moldova-Fălești” și Șezătoarea de idei „PARTICIP”, care vor avea loc la Liceul Teoretic „Alexandru Pușkin”, din Str.  Ştefan cel Mare 6, orașul Fălești.

Evenimentele se desfășoară în cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova  implementată de Asociatia pentru Dezvoltare Creativa cu scopul de a promova coeziunea socială și înțelegerea reciprocă în rândul tinerilor din Moldova prin implicarea lor civică activă.

14:00 Quiz „Descoperă Moldova-Fălești”- în cadrul căruia tinerii își vor testa cunoștințele generale despre Moldova, dar și pentru a învăța lucruri noi despre țara în care locuiesc.  Quizul se va desfășura în 5 runde a câte 12 întrebări i va include atât teme despre istorie, geografie, cultură și personalități din Republica Moldova, cât și o rundă despre orașul și raionul Fălești. Tinerii sunt invitați sa își creeze echipă din 5-6 membri și să se înscrie în concurs!.

16:15 Șezătoarea de idei „PARTICIP”-  spațiu de promovare a proiectelor de succes și a bunelor practici drept inspirație pentru replicarea acestora în diferite regiuni ale țării, dezvoltare de viitoare parteneriate.

Faceți cunoștință cu vorbitorii care vor vor inspira tinerii prin istoriile lor personale și vor povesti despre proiectele și activitățile pe care le implementează.

Igor Zaharov

Coordonatorul programului de voluntariat „Wave Week Moldova” implementat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă. Este un tânăr care crede cu înverşunare în puterea tinerilor. Îi place să călătorească, iar un scop propus pentru anul 2018 este să viziteze cât mai multe locaţii din Republica Moldova.

Diana Manoli,

Manager Programe Voluntari, Concordia

Este o tânără pe care o inspiră oamenii ce gândesc și traiesc liber!

Sergiu Găină

Consilier juridic la Oficiul Național al Agenției ONU pentru Refugiați în Republica Moldova.

Consideră diversitatea o mare oportunitate pentru dezvoltarea țării noastre.