Asociatia pentru Dezvoltare Creativa invită tinerii din raionul și orașul Cimișlia, marți 23 ianuarie începând cu ora 14:00 să participe la Quiz „Descoperă Moldova- Cimișlia”. Evenimentul va avea loc la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, din Str. M. Eminescu nr. 48, or. Cimișlia. 

Evenimentul se desfășoară în cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova / я выбираю Молдову implementată de Asociatia pentru Dezvoltare Creativa cu scopul de a promova coeziunea socială și înțelegerea reciprocă în rândul tinerilor din Moldova prin implicarea lor civică activă.

Quiz „Descoperă Moldova- Cimișlia”- are menirea să ofere tinerilor posibilitatea de a-și testa cunoștințele generale și de a învăța lucruri noi despre Moldova. Quizul se va desfășura în 5 runde a câte 12 întrebări și va include teme despre: istoria orașului, raionului Cimișlia, geografie, cultură și personalități din oraș și din Republica Moldova etc.

Creează-ți o echipă de 6 persoane și paricipă pe 23 ianuarie, începând cu ora 14:00 la Quiz „Descoperă Moldova- Cimișlia”